Abraham Mouritz beste eenpitter

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Abraham Mouritz mag zich een jaar lang de beste onafhankelijke jurist van Nederland noemen. Hij won de verkiezing Dutch Independent Lawyer Award (DILA) 2017. De jury onder leiding van Henriëtte van Hedel (commercieel adviseur bij The Entrepeneurial Lawyer) koos Mouritz als winnaar omdat hij als jurist in staat is de taal van de technologieondernemers te spreken met wie hij samenwerkt. Mouritz kan verbindingen leggen die – ook buiten het juridisch inhoudelijke – van duidelijk toegevoegde waarde zijn voor zijn klanten, vindt de jury.

Trots

De twee andere genomineerden waren Laurine van den Bos en Jan Schreuder. Mouritz is trots op zijn overwinning. “Mijn nominatie kwam voor mij totaal onverwacht. Omdat ik pas kort zelfstandig ben, dacht ik niet voor de DILA in aanmerking te komen.” De winnaar kreeg een cursusaanbod van OSR Juridische Opleidingen en, net als de andere finalisten, een door Kluwer/Kleos geschonken smartwatch. Ook mag het drietal een jaar lang digitaal documenten ondertekenen met SignRequest.

Netwerk

DILA 2017 werd georganiseerd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en zusterbedrijf LawyerlinQ en de partners Mr Magazine, Jurist in communicatie, Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen, Weagree, SignRequest en Kluwer/Kleos.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top