Achter de schermen bij de rechterlijke macht

Delen:

MR04 NWS 7Eén week achter de schermen bij de rechterlijke macht. Voor de vijfde keer organiseren de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie ‘SummerCourt’; dé kans voor veertig veelbelovende rechtenstudenten om van binnenuit kennis te maken met de rechterlijke organisatie in Nederland. Deze editie vindt plaats van 1 tot en met 5 juli in drie steden: Rotterdam, Maastricht en Utrecht.

SummerCourt vindt dus dit jaar voor het eerst niet alleen in Utrecht plaats maar ook in Rotterdam en Maastricht. Deze zogenaamde pilot-editie vormt de opmaat naar een vorm waarbij totaal 80 studenten van alle rechtenfaculteiten in Nederland in de eigen of aanpalende regio aan het programma kunnen deelnemen. De verwachting is dat daar volgend jaar mee wordt gestart.

Solliciteren voor SummerCourt kan tot en met 15 mei. SummerCourt is bedoeld voor enthousiaste, gemotiveerde kandidaten met een maatschappelijke oriëntatie.

Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven