Advocaat in het kielzog van de koning

Delen:

Joost Vrancken Peeters

Joost Vrancken Peeters

Meereizen met een handelsdelegatie loont, zegt managing partner Joost Vrancken Peeters van het Rotterdamse advocatenkantoor Kneppelhout Korthals Advocaten. Vrancken Peeters reisde vorige week samen met zijn collega Lin Li mee met de Nederlandse handelsdelegatie naar China.

Vrancken Peeters zegt dat Kneppelhout Korthals al tien opdrachten aan de handelsmissie heeft overgehouden. “En dat wordt minstens het dubbele,” verwacht hij. Het gaat om Chinese bedrijven die zaken willen doen in Nederland en andersom Nederlandse bedrijven die de Chinese markt willen bedienen.

Het Rotterdamse kantoor stuurt altijd een delegatie mee op handelsmissies naar China. Kneppelhout Korthals is sinds 2005 gespecialiseerd in het begeleiden van Chinees-Nederlandse handelsrelaties, en heeft daarvoor een China Practice opgericht. Inmiddels is deze sectie omgedoopt tot Asia Practice omdat Kneppelhout Korthals zich ook op Vietnam richt. De afdeling telt zes mensen, onder wie drie uit China afkomstige advocaten.

Naast Kneppelhout Korthals waren er nog drie advocatenkantoren present in China.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven