Advocaat mededingingsrecht Verschuur naar KienhuisHoving N.V.

KienhuisHoving advocaten en notarissen maakt bekend dat Steven Verschuur per 15 december de organisatie is komen versterken. Steven heeft zich gespecialiseerd in het mededingingsrecht.

Hij was vanaf 2002 werkzaam geweest bij Freshfields Bruckhaus Deringer, waarvoor hij ook in Duitsland (Keulen) heeft gewerkt. Al vroeg in zijn carrière als advocaat maakte hij de keuze zich te specialiseren in het mededingingsrecht. Gedurende zijn periode bij Freshfields Bruckhaus Deringer heeft Steven ruime ervaring opgedaan over de gehele breedte van het mededingingsrecht. Zo heeft Steven zich onder meer bezig gehouden met concentratiemeldingen en kartelonderzoeken bij de Europese Commissie en de NMa. Verder heeft hij geadviseerd en geprocedeerd op het gebied van samenwerkings- en distributieovereenkomsten, misbruik van machtspositie, staatssteun, aanbestedingsrecht en energierecht (Electriciteitswet 1998 en Gaswet).

Bestuursvoorzitter Rutger Prakke: ‘We zijn bijzonder blij met de komst van Steven Verschuur. We hebben veel zaken op het gebied van mededingingsrecht en kunnen met Steven die zaken goed oppakken. Steven is bijzonder deskundig en een absolute specialist op zijn vakgebied.’

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven