Nieuwe website voor doe-het-zelf-contracten

Delen:

Op de website Maakzelfjecontract.nl, die afgelopen dinsdag is gelanceerd, is het voor particulieren en kleine ondernemingen mogelijk vanaf 35 euro een contract op maat samen te stellen. Daarmee hoeven gebruikers geen advocaat of juridisch adviseur meer in te schakelen waardoor honderden euro’s kunnen worden bespaard. Aldus initiatiefnemer Contracts4me.

Op de website kunnen mensen terecht voor diverse huurcontracten en een ouderschapsplan. In de toekomst zal het aantal contracten verder worden uitgebreid.

Gebruikers kiezen het contract dat ze nodig hebben en beantwoorden een aantal vragen. Op basis van de antwoorden stelt de website een contract op maat samen. De gebruiker krijgt de mogelijkheid het contract in te zien. Als de gebruiker tevreden is, kan het contract na betaling worden gedownload. De contracten worden samengesteld met behulp van een kennissysteem. Dit systeem gaat aan de hand van de antwoorden na welke vervolgvragen gesteld moeten worden en genereert op basis van alle antwoorden automatisch een document.

Contracts4me heeft de ambitie de technologieën van vandaag te benutten om mensen die een contract nodig hebben te helpen aan een goed contract zonder dat daar een dure advocaat of juridisch adviseur voor nodig is. Achter Maakzelfjecontract.nl staan professionele partners die de contracten samenstellen. Dit is een advocatenkantoor of een juridisch adviesbureau. Deze partners hebben geholpen bij het inrichten van het systeem. Bovendien zorgen de partners ervoor dat wijzigingen in de wetgeving of nieuwe jurisprudentie onmiddellijk worden verwerkt zodat altijd actuele contracten worden aangeboden.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven