Advocaten Symposium 2014

Delen:

robot-handHoe kunnen advocatenkantoren technologie beter inzetten om het vak efficiënter en effectiever uit te oefenen? Cliënten kijken kritisch naar hun juridische kosten en verwachten tegelijkertijd dienstverlening op maat. De sector zal met innovatieve oplossingen moeten komen en deze zijn veelal technologisch gedreven. ING Economisch Bureau heeft in samenwerking met Wolters Kluwer hier onderzoek naar gedaan en presenteert dit op donderdag 12 juni tijdens het Advocaten Symposium 2014.

Sasja Winters, sector manager zakelijke dienstverlening bij de ING, zal de resultaten van het onderzoek belichten. Daarna zal Jay Patel, managing director van AMR International, haar bevindingen delen over de snel veranderende juridische services markt. Ruben van Zwieten sluit de middag af. Hij bouwde een huis met zingevingsactiviteiten op de Zuidas. Hij is theoloog en spreekt over de taal van de verbeelding in tijden van verandering.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

wolters-kluwer ing

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven