Advocaten vragen aandacht voor Duits-Nederlandse samenwerking

Delen:

Beeld bij Duit Nederlandse 2Met een seminar over ‘De onderneming van de toekomst in internationaal perspectief’ vraag JPR Advocaten aandacht voor grensoverschrijdende samenwerking. Zelf werkt het kantoor nauw samen met het Duitse advocaten en notariskantoor Alpmann Frölich met vestigingen in Münster, Rheine en Emsdetten. JPR Advocaten heeft vestigingen in Deventer en Doetinchem.

Tijdens het seminar komen vragen aan de orde als: Wanneer is uw onderneming klaar voor de toekomst? Hoe overleeft uw onderneming de volgende crisis? Wat is het belang van network economy? Verkoopt u producten of service?

De bijeenkomst wordt geopend door mevrouw Verena Gräfin Von Roedern, minister van de Bondsrepubliek Duitsland en waarnemend ambassadeur van Duitsland in Nederland. Sprekers zijn onder meer J. Bouman (senior vice president Pon Tyre Group), A.J. Roos (CEO Koninklijke Auping), M.H.M. Stor (Kennismakelaar Achterhoeks Centrum Technologie) en M.J.J. Steenhuis (CEO FinanzDesk Deutschland).

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 23 juni 2016 van 15.45 tot 17.45 uur in de Grote of Lebuïnuskerk aan het Grote Kerkhof in Deventer. Na afloop wordt de Duit-Nederlandse juristenprijs uitgereikt voor de beste scriptie over een onderwerp dat voor Duitsland en Nederland interessant is.

Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven