Advocatenkantoor opent pop-up store

Delen:

14 nov Advocatenkantoor pop upJPR Advocaten (Doetinchem en Deventer) opent als eerste advocatenkantoor in Oost-Nederland een pop-up store. Deze juridische winkel is gevestigd in het voormalige pand van schoenenwinkel Dolcis aan de Hamburgerstraat te Doetinchem. “We willen hiermee de juridische dienstverlening dichterbij de mensen brengen”, zegt advocaat Hanneke Houwers. Onder het motto ‘stap gewoon eens binnen’, biedt JPR Advocaten het publiek de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier (gratis) juridische kennis op te doen.

Iedereen kan gewoon binnenlopen om kennis te maken met de advocaten van JPR Advocaten of om een juridische vraag te stellen. Er worden themadagen georganiseerd, er vinden workshops en lezingen plaats en scholieren en studenten kunnen terecht met hun vragen over het beroep van advocaat.

De pop-up store van JPR Advocaten is tijdens winkeltijden geopend van donderdag 17 november tot 5 december (op maandag en dinsdag gesloten). Dus ook op de koopzondagen. Er zijn dan juridisch medewerkers aanwezig en steeds drie advocaten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven