Advocatenkantoor Skoop: nieuw niche kantoor

logo_advocatenkantoor_skoop.jpgMet de lancering van de website is advocatenkantoor Skoop afgelopen week officieel van start gegaan. Het nieuwe niche kantoor richt zich op de nationale en internationale markt voor telecommunicatie, internet, ICT en E-health. Skoop is opgericht door Linda Eijpe. Zij is meer dan 10 jaar in deze markten actief. Skoop kan mede daardoor op een hoog specialistisch niveau werken.

Skoop kenmerkt zich door een praktische, voortvarende aanpak en begrip voor de (nieuwe) business en commerciële aspecten. De toegevoegde waarde van het advocatenkantoor zit in het vermogen juridische kennis te kunnen vertalen naar de technische en commerciële praktijk van de cliënt. De betrokkenheid bij de onderneming van de cliënt is daardoor groot. Naast de standaard advocaten diensten biedt Skoop ook interim en bedrijfsjuridische oplossingen

linda3.jpgLinda Eijpe: "Skoop richt zich op markten die continue in ontwikkeling zijn en waarin nieuwe diensten en initiatieven elkaar in snel tempo op volgen. zijn. Dit betekent dat we nauw met de cliënten samenwerken en de juridische ontwikkelingen op de voet volgen. Cliënten hebben veel waardering voor deze pragmatische en pro-actieve werkwijze. Aangezien in onze markten veel nieuwe ondernemingen actief zijn, heeft Skoop speciaal voor hen een zogenaamd starterspakket ontwikkeld. Wij kunnen hiermee starters op weg helpen om zodoende eventuele problemen in de toekomst te voorkomen."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven