Advocatuur Congres 2011

Delen:

BHokkenInnovatie en veranderen is de rode draad van het Advocatuur Congres 2011.

Deze rode draad loopt door alle congresthema’s heen: strategie, cultuur, leiderschap, acquisitie, ‘het meekrijgen van de organisatie’ en informatisering. De presentaties worden verzorgd door alleen maar topsprekers. Hiermee is het congres een absolute must voor bestuurders en directeuren van advocatenkantoren die een succesvolle toekomst tegemoet willen zien voor hun onderneming.

Binnen advocatenkantoren kost het vaak veel tijd om het roer om te gooien. Eerst wordt consensus gezocht en vervolgens blijkt het toch moeilijk om iedereen mee te krijgen. Hierdoor gaat kostbare tijd verloren en komt de concurrentie op voorsprong. Ook de advocatuur zal mee moeten gaan in het internettijdperk, waarin nieuwe juridische dienstverleners een deel van de markt overnemen en de cliënt steeds meer zelf doet. Om bij te blijven moeten advocatenkantoren innovatief en wendbaar zijn. Een visie ontwikkelen op duurzame groei, innovatie en leiderschap. Tijdens het Advocatuur Congres 2011 ontdekt u hoe u als bestuurder een innovatieproces begint én tot een goed einde brengt.

De organisatie van het Advocatuur Congres 2011 heeft een aantal inspirerende sprekers aan zich weten te binden. Stuk voor stuk autoriteiten die zich tot de Europese top mogen rekenen binnen hun vakgebied. Aldus Bert Hokken is er in Nederland geen managementcongres met vijf sprekers op dit niveau. De sprekers zijn niet alleen theoretisch goed onderlegd (4 van de 5 sprekers zijn hoogleraar), maar acteren actief in het bedrijfsleven. Zij zijn de sparringpartner van ‘de boardroom’ van vele grote bedrijven/multinationals maar hebben bovendien kennis van de advocatuur. Op veel lijstjes met de beste sprekers prijken de namen van de sprekers voor dit spraakmakende congres veelal bovenaan. Het magazine ManagementTeam (MT) heeft een lijstje gemaakt van de beste Nederlandse sprekers. 3 van de 5 congressprekers staat in de top 5 van dit lijstje.

Het Advocatuur Congres is een initiatief van Bert Hokken, oprichter van Hokken Management & Advies. Vorig jaar werd dit congres – met als thema het succesvolle advocatenkantoor – door de deelnemers met gemiddeld een acht plus hoog gewaardeerd. Op de evaluatieformulieren stonden reacties als: ‘een leerzaam en inspirerend congres’, ‘goed om op dit niveau met lotgenoten en deskundigen te spreken over de niet juridische aspecten van het advocatenkantoor’, ‘hierdoor veel nieuwe ideeën en inzichten om op kantoor aan de slag te gaan’.

Bij inschrijving voor 1 april € 150,00 euro korting! Kijk voor meer informatie: www.hokkenmanagement.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven