Advocatuur Congres over toekomstgericht ondernemen

Delen:

Janka Stoker

Janka Stoker

Op 12 en 13 november wordt het Advocatuur Congres 2015 gehouden, met als thema ‘Toekomstgericht ondernemen’. Uiteenlopende zaken komen aan de orde zoals strategie, ondernemen, leiderschap, verandermanagement, ‘het meekrijgen van de organisatie’ en acquisitie. De sprekers op het Advocatuur Congres zijn managementdenkers en topondernemers die wetenschappelijke inzichten en succesvolle ervaringen relevant maken voor de dagelijkse praktijk voor het besturen van een advocatenkantoor. Onder meer ondernemer Arend Ardon en hoogleraar verandermanagement Janka Stoker zullen spreken.

Het Advocatuur Congres wordt dit jaar voor de zesde maal gehouden. De organisator, Terra Management Group, noemt het een mini-MBA dat praktijkgerichte handvatten biedt voor het ontwikkelen, versterken en implementeren van de visie en strategie. Handvatten waarmee deelnemers, terug op kantoor, direct aan de slag kunnen.

Dit jaar wordt het Advocatuur Congres voor de eerste maal georganiseerd door Terra Management. Dat is een executive search bureau gespecialiseerd in de bemiddeling van bestuurders-, directie-, management- en toezichthoudende functies. Bert Hokken, sparringpartner van advocatenkantoren,  is hier de directeur/eigenaar van.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven