Partnerbijdrage van

Afscheid Suzanne Drion

Delen:

Suzanne Drion

Suzanne Drion treedt per 15 juni terug als secretaris/penningmeester van het NGB. Reden voor een korte terugblik op de afgelopen 23 jaar, en dat doet zij in De Bedrijfsjurist nr 2, die in juni verschijnt.

Ooit was zij het 500ste lid van het NGB, in 1987. In die tijd bestond het gezelschap vooral uit wat oudere heren. Inmiddels zijn er meer dan 1800 leden. Ruim de helft is vrouw en bijna de helft is jonger dan veertig jaar. Suzanne Drion kijkt met plezier terug op de 23 jaren dat zij bestuurslid van het NGB was, waarvan ruim veertien jaar secretaris/penningmeester. “Ik heb het NGB zien groeien: qua ledenaantal, activiteiten en qua aantal werknemers. Terugtredende bestuursleden zeggen zonder uitzondering dat ze het jammer vinden om het bestuur te verlaten omdat het – naast uiteraard nuttig – ook altijd heel gezellig is. Ik schaar me volmondig ook in die rij.”

In het volgende nummer van De Bedrijfsjurist neemt Suzanne Drion de NGB-leden graag mee langs een kleine tour d’horizon van de afgelopen 23 jaar.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven