Partnerbijdrage van

Afscheid Suzanne Drion

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Suzanne Drion

Suzanne Drion treedt per 15 juni terug als secretaris/penningmeester van het NGB. Reden voor een korte terugblik op de afgelopen 23 jaar, en dat doet zij in De Bedrijfsjurist nr 2, die in juni verschijnt.

Ooit was zij het 500ste lid van het NGB, in 1987. In die tijd bestond het gezelschap vooral uit wat oudere heren. Inmiddels zijn er meer dan 1800 leden. Ruim de helft is vrouw en bijna de helft is jonger dan veertig jaar. Suzanne Drion kijkt met plezier terug op de 23 jaren dat zij bestuurslid van het NGB was, waarvan ruim veertien jaar secretaris/penningmeester. “Ik heb het NGB zien groeien: qua ledenaantal, activiteiten en qua aantal werknemers. Terugtredende bestuursleden zeggen zonder uitzondering dat ze het jammer vinden om het bestuur te verlaten omdat het – naast uiteraard nuttig – ook altijd heel gezellig is. Ik schaar me volmondig ook in die rij.”

In het volgende nummer van De Bedrijfsjurist neemt Suzanne Drion de NGB-leden graag mee langs een kleine tour d’horizon van de afgelopen 23 jaar.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top