Afspraken tussen Kluwer en Sdu over onafhankelijkheid Legal Intelligence

Delen:

Als gevolg van de overname van Legal Intelligence door Kluwer hebben Sdu Uitgevers en Kluwer de afgelopen tijd gesprekken gevoerd over het waarborgen van de onafhankelijkheid van Legal Intelligence. Dit heeft geleid tot een intentieverklaring die de onafhankelijkheid van het systeem bij het leveren van haar zoekdiensten waarborgt. Sdu en Kluwer zullen deze intentieverklaring binnenkort omzetten in een definitieve overeenkomst.

Deze afspraken zijn gemaakt om het belang van de gebruikers van Legal Intelligence op onafhankelijke zoekresultaten te garanderen. Hiermee is de continuïteit van de levering van content van Sdu Uitgevers aan Legal Intelligence voor huidige en nieuwe klanten gewaarborgd. Er is ook een protocol Contentintegratie opgesteld dat tussen Sdu Uitgevers en Legal Intelligence zal gelden. De gemaakte afspraken dienen ook als basis voor een verdere onafhankelijke ontwikkeling van Legal Intelligence.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven