AKD gaat ook belastingadvies geven

Delen:

Beeld bij AKDAKD en het belastingadvieskantoor Luminous Tax Matters gaan per 1 januari 2016 samen. Die stap past binnen de strategie van zowel AKD als Luminous Tax Matters. “Iedere zakelijke handeling, nationaal of internationaal, heeft fiscale aspecten,” zegt bestuursvoorzitter Erwin Rademakers van AKD. “De impact daarvan op onze cliënten neemt sterk toe. Zij vinden het prettig op één adres zowel civiel als fiscaal advies te krijgen. Adviesonderwerpen worden daarbij steeds complexer, waardoor de geïntegreerde inzet van zowel juridische als fiscale expertise noodzakelijk is.”

Volgens Huub Laauwen, mede-oprichter en partner van Luminous Tax Matters hebben fiscale adviezen vaak een juridische dimensie. “Waar we cliënten nu met een zekere regelmaat verwijzen naar externe advocaten en notarissen, kunnen we dat straks intern en aanbieden. Dat geldt ook bij projectontwikkeling, M&A en structureringstrajecten.”

De vijf partners en alle medewerkers van Luminous Tax Matters verhuizen in het eerste kwartaal van 2016 van Schiphol naar The Edge, de vestiging van AKD in Amsterdam.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven