Juridisch nieuws

AKD wint Benelux Law Firm of the Year Award

De Maastoren, waar AKD is gehuisvest (foto: AKD)

AKD is uitgeroepen tot Law Firm of the Year: Benelux. Deze prijs wordt uitgereikt door het Engelse juridische vaktijdschrift The Lawyer. Dit is 15 maart bekendgemaakt tijdens de ceremonie van The Lawyer European Awards in Londen.

Twee jaar geleden kreeg AKD deze prijs ook al. In de tussenliggende jaren (2017 en 2015) ging Rutgers & Posch er met de buit vandoor. Dit kantoor haalde de nominatie dit jaar niet, maar sponsorde wel de borrel.

Volgens The Lawyer heeft AKD laten zien sterk in te zetten op investeringen en groei van het bedrijf, het investeren in mensen en het gebruik van technologie. “Een heldere visie en strategie, en een buitengewoon jaar”, aldus het juryrapport. The Lawyer wijst op de goede financiële resultaten van AKD, de aandacht voor zakendoen in Turkije, de nieuwe partners (corporate en tax) en technologieprojecten, zoals een pilot op het gebied van AI.
De prijs werd namens AKD in ontvangst genomen door partners Carlos Pita Cao en Zabdaj Pollen, die aanwezig waren bij de uitreiking die plaatsvond in het Grange Tower Bridge Hotel in Londen. Andere genomineerde advocatenkantoren voor de Benelux Award waren GSK Stockmann Luxembourg, Houthoff, Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick en Strelia.

The Lawyer kende verder prijzen toe aan de Europese financiële deal, corporatie deal en energiedeal van het jaar, en het beste gespecialiseerde advocatenkantoor, de beste in-house bedrijfsjurist, het beste strategische initiatief en de beste managing partner. Hier deden Nederlandse kantoren het slecht: geen prijzen, zelfs geen nominaties.

De European Law Firm of the Year werd het Deense Kromann Reumert (172 advocaten). Voor deze prijs was AKD ook genomineerd.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures