Allen & Overy: feedback aan advocaten via app

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto: Pixabay

Advocaten van de Amsterdamse vestiging van Allen & Overy krijgen voortaan feedback over hun werk via een app. De jaarlijkse beoordelingsgesprekken zijn daarmee vervallen.

Allen & Overy Amsterdam is gestart met een nieuwe beoordelingssystematiek. Het jaarlijkse beoordelingsgesprek is vervallen en in plaats daarvan kunnen medewerkers het hele jaar door om feedback vragen. Dit doen zij met behulp van een mobiele app, Compass. Dat wordt al toegepast in enkele andere A&O-kantoren, waaronder Londen, Singapore en Johannesburg. Volgens het kantoor zijn de ervaringen daarmee ‘positief’.

De medewerkers hebben zelf gevraagd om een andere beoordelingssystematiek. Veel van hen gaven aan dat een jaarlijkse beoordeling geen gebalanceerd beeld geeft van hun prestaties en ontwikkeling. “Onze medewerkers geven aan dat ze behoefte hebben aan frequente feedback. Ze willen graag leren en vragen om duidelijkheid en transparantie over hun ontwikkeling”, aldus Martine Brouwer ‘t Hart, Head of Human Resources bij Allen & Overy Amsterdam. “Met deze nieuwe beoordelingssystematiek zijn zij zelf in de lead en kunnen zij het hele jaar door feedback vragen die hen helpt om te zich te ontwikkelen.” Bij het Amsterdamse kantoor werken tweehonderd advocaten, (kandidaat)notarissen en belastingadviseurs, waarvan 34 partners.

De Financial Times heeft Allen & Overy bestempeld als meest innovatieve advocatenkantoor van Europa. Het kantoor won deze prijs voor de zesde keer en het was de tweede keer dat A&O de prijs in twee opeenvolgende jaren won.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top