Amerikaanse advocaten azen op Nederland

Delen:

Grote Amerikaanse advocatenkantoren maken zich op om de Nederlandse markt te betreden. Dat schrijft het Financieele Dagblad vandaag. Daarmee zal een einde komen aan een lange periode van stabiliteit op de Nederlandse markt voor juridische diensten.

Dat stellen bestuurders en adviseurs binnen de Nederlandse advocatuur naar aanleiding van het besluit van het Amerikaanse advocatenkantoor Jones Day om naar Nederland te komen. Jones Day gaat in het eerste kwartaal van 2013 van start.

Er zijn volgens de bestuurders meer Amerikaanse en Britse kantoren die Nederland in het vizier hebben. Als dat gebeurt, raakt de Nederlandse markt voor het eerst in lange tijd weer in beweging. De komst van deze nieuwe kantoren met een vaak groot internationaal netwerk kan druk zetten op de Nederlandse markt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven