Amsterdamse Balie Benefietdiner groot succes

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Balie BenefietdinerDe Amsterdamse Jonge Balie en de Amsterdamse Orde van Advocaten organiseerden afgelopen donderdag voor de allereerste keer het Amsterdamse Balie Benefietdiner in het Tobacco Theater in Amsterdam. Voor de 185 genodigden was een gevarieerd programma samengesteld. De avond bestond uit een borrel, een diner en een veiling (onder leiding van een veilingmeester van Christie’s) voor een goed doel: de Stichting Lawyers for Lawyers. De veiling bracht maar liefst 37.000 euro op.

Ook was er een muzikaal intermezzo, een stand-up comedian van Boom Chicago en after dinner drinks onder muzikale begeleiding van een DJ.

Lawyers for Lawyers zet zich er onder meer voor in dat advocaten hun beroep onafhankelijk en in vrijheid kunnen uitoefenen. In dat verband organiseert de stichting bijvoorbeeld waarnemingsmissies, waarbij zij advocaten of rechters uitzendt om processen tegen advocaten bij te wonen en daarover te rapporteren.

In het bijzonder zal Lawyers for Lawyers vanaf juli 2012 in Turkije de processen tegen 37 advocaten, die zijn gearresteerd nadat op illegale wijze hun advocatenkantoren zijn doorzocht, waarnemen. De opbrengst van het Benefietdiner zal onder meer worden aangewend voor deze buitengewoon belangrijke missie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top