Anne-Mieke Dumoulin-Siemens naar Ekelmans & Meijer

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Anne-Mieke Dumoulin-Siemens

Anne-Mieke Dumoulin-Siemens is per 1 december 2019 begonnen als advocaat bij Ekelmans & Meijer in Den Haag. Daarvoor werkte Anne-Mieke als advocaat bij DLA Piper (Keulen). Zij is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en privacyrecht.

Anne-Mieke heeft de afgelopen jaren in zowel Nederland als het buitenland cliënten begeleid bij ondernemingsrechtelijke en privacyrechtelijke vragen. Daarbij ontwikkelde Anne-Mieke haar ‘Fingerspitzengefühl’ voor culturele aspecten binnen een organisatie. Deze ervaring in combinatie met haar juridische kennis maken Anne-Mieke tot een waardevolle aanwinst voor het groeiend aantal internationale cliënten dat Ekelmans & Meijer voor advies weet te vinden.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top