Anoniem solliciteren bij Taylor Wessing

Anoniem solliciteren gaat zowel negatieve als positieve discriminatie tegen. Dit zorgt voor een focus op competenties en prestaties. Bij Taylor Wessing in Amsterdam, Eindhoven en Brussel is anoniem solliciteren sinds augustus 2020 een feit.

Delen:

Anoniem solliciteren bij Taylor Wessing

Het is bij veel organisaties al jaren een terugkerend onderwerp van gesprek: anoniem solliciteren. Het kan leiden tot een meer divers personeelsbestand en het zorgt voor meer zicht op de kwaliteiten van kandidaten die solliciteren op een openstaande functie. Met de core values Responsible, Respect en Integrity is anoniem solliciteren voor Taylor Wessing een logische stap. “We staan voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit”, vertelt Marc van Gelder, Managing Partner Taylor Wessing België en Nederland. “Met de invoering van anoniem solliciteren nemen we dan ook verantwoordelijkheid en voegen we daad bij het woord. We zijn zeker niet de eerste organisatie die dit beleid heeft ingevoerd, maar we zien dat er op dit gebied nog grote stappen gemaakt kunnen worden. Wij hopen dan ook dat andere organisaties ons voorbeeld zullen volgen.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven