Aquiline Capital neemt belang in Quintes

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Investeerder Aquiline Capital neemt een belang in het Nederlandse assurantiebedrijf Quintes. Het Amerikaanse Aquiline investeert in financials en heeft ook belangen in BinckBank en fraudesoftwareontwikkelaar Friss.

Partijen

  1. Aquiline Capital Partners
  2. Quintes Holding (Gijsbert van de Nieuwegiessen) en verkopende aandeelhouders

Adviseurs

  1. Stibbe (Eva Das, IJsbrand van Straten, Reinout de Boer, Wouter Hofstee, Natalja van Hofwegen, Roderik Vrolijk, Jeroen Tjaden,  Rutger van Asbeck, Charlotte Tolman,  Thijn de Jong, Tess Hendriks)
  2. De Brauw Blackstone Westbroek (Klaas de Vries, Lennard Keijzer, Rutger van Boxtel, Lisa Chee, Chris Noordam, Jan Wytze Haanstra), BarentsKrans (Thomas van Hövell tot Westervlier, Michiel Martin), KPMG, Aon

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top