Arcus Infrastructure neemt belang in E-Fiber

Delen:

De Britse investeerder Arcus Infrastructure Partners, die zich richt op de Europese telecominfrastructuur, neemt een meerderheidsbelang in het Nederlandse E-Fiber over van NIBC. E-Fiber levert breedbandinternet aan Nederlandse gemeenten.

Adviseurs Arcus Infrastructure Partners (Jack Colbourne, Jordan Cott):
Simmons & Simmons (Pieter van Uchelen, Pieter de Visser, Justin van Angelen)

Adviseur Management E-Fiber (Eric de Vos):
George Lobé

Adviseurs NIBC:
Stek Advocaten (Eelco Bijkerk, Michaël Rijnja)

Pieter van Uchelen, dealmaker voor Simmons & Simmons: “Arcus is een cliënt die we als kantoor internationaal vaker bijstaan. In deze transactie heeft Arcus aandelen in E-Fiber van NIBC overgenomen, door NIBC aan E-Fiber verstrekte financiering afgelost, en arrangementen met het managementteam afgesproken. De deal is in betrekkelijk korte tijd tot stand gekomen en met name het efficiënt in elkaar passen van de verschillende puzzelstukjes was een uitdagend onderdeel van deze transactie. Na een aantal intensieve dagen, waarin we weinig meekregen van het mooie weer buiten, hebben we de deal gesigned en in onze binnentuin champagne gedronken.”

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven