Armaere Gerechtsdeurwaarders en Stalman Deurwaarders fuseren

Armaere Gerechtsdeurwaarders en Stalman Deurwaarders hebben besloten hun krachten te bundelen en per 1 juli 2021 te fuseren tot één deurwaarderskantoor.

Delen:

(foto: Depositphotos-Lightsource)

Beide kantoren vullen hiermee hun groeiambitie in en bundelen met deze stap hun uitgebreide kennis en ervaring in één nieuwe organisatie. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Armaere Gerechtsdeurwaarders en biedt, met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn en Den Bosch, landelijke dekking.

Armaere Gerechtsdeurwaarders is er voor advocaten en incassobureaus, maar eigenlijk voor iedereen die hulp nodig heeft bij procederen, het leggen van beslagen en het verrichten van constateringen. Met drie strategisch gelegen vestigingen verspreid over het land is het voor de fusiecombinatie nog beter mogelijk om haar klanten optimaal te bedienen en snelle en efficiënte dienstverlening te bieden door heel Nederland.

Armaere Gerechtsdeurwaarders voert graag ambtshandelingen uit voor haar opdrachtgevers en opereert daarnaast het liefst als een echte sparringpartner; als een deurwaarderskantoor dat proactief meedenkt en de opdrachtgever in alle opzichten ontzorgt. De fusie heeft als voordeel dat de klanten nog meer specialistische kennis ten dienste staat, terwijl het persoonlijk contact behouden blijft.

Marcel Stalman, Stalman Deurwaarders: “We hebben in Armaere de partner gevonden die we zochten en die dezelfde kernwaarden in haar DNA draagt: snelheid en kwaliteit. De fusie zorgt ervoor dat we die kernwaarden, waar we al zo lang om bekend staan, nog beter kunnen borgen.”

Johnny Backers, Armaere Gerechtsdeurwaarders: “De fusie met Stalman past bij de groeiambitie van beide bedrijven. We kijken er naar uit het beste van beide bedrijven samen te brengen en dat ten goede te laten komen aan onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat één plus één hier meer is dan twee.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven