ASP opent meldpunt voor treinslachtoffers

Delen:

Minder geld, toch boeven blijven vangenASP, de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen (120 leden), heeft een meldpunt geopend voor slachtoffers van het treinongeval in Amsterdam afgelopen zaterdag. NS heeft bekendgemaakt dat de slachtoffers schadeloos zullen worden gesteld. De slachtoffers kunnen daarbij de hulp inroepen van een letselschadeadvocaat.

Slachtoffers van de treinramp en/of hun familieleden kunnen via het ASP-meldpunt met vragen terecht bij een slachtofferadvocaat in hun regio. Zij kunnen de benadeelden bijstaan in de onderhandelingen met NS over de omvang van de schade. Hun inzet zal gericht zijn op een goede, vlotte en transparante afwikkeling van de schade. De advocaatkosten maken deel uit van de op NS te verhalen schade.

De aansprakelijkheid van NS is wettelijk beperkt tot een maximumbedrag van circa 205.000 euro per passagier. Deze limiet is niet van toepassing als de schade door opzet of bewuste roekeloosheid van de machinist is veroorzaakt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven