AJV organiseert lezing over mediation

Delen:

De Amsterdamse Juridische Vereniging (AJV) organiseert voor haar leden op zaterdag 8 oktober in Studiecentrum Amsterdam een lezing over mediation. Deze lezing is speciaal ingelast vanwege de pilotprojecten bij de rechtbanken Almelo en Alkmaar waarin de rechter na bestudering van een familierechtelijke (echtscheidings)casus besluit om, na hoor en wederhoor, een mediator in te schakelen.

Gastspreker is mr. drs. Hein van Meeteren, mediator en tevens mede-oprichter van de School of Controverse, verbonden aan het Mediation Trainings Instituut MTI. Van Meeteren studeerde politieke wetenschappen, Nederlands recht en filosofie aan de Sorbonne en is NMI-gecertificeerd mediator en senior-trainer in mediationvaardigheden. Daarnaast adviseert hij in conflictpreventie binnen organisaties en bedrijven. Van Meeteren is onder meer bekend geworden met zijn publicatie ‘De tien vaardigheden van Mediation’.

De lezing duurt van 10.30 tot 13.30 (met pauze) en aansluitend vindt een workshop plaats.

Klik voor aanmelding en al uw overige informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven