Babette Aalberts treedt toe als partner tot Adam Legal

Mevrouw mr. Babette P. Aalberts is als partner toetreden tot Adam Legal; het nieuwste loket voor juridische dienstverlening ten behoeve van de media- en entertainmentindustrie.

Babette Aalberts zal daarmee naast mr. Allon Kijl zij aan zij de media- en entertainment industrie bedienen.

Babette Aalberts was tot voor kort Hoofd Juridische Zaken van de TROS en heeft de afgelopen maanden als freelance juriste haar adviespraktijk vormgegeven. Met ingang van 1 december heeft zij haar praktijk samengevoegd met die van Allon Kijl en zullen zij in gezamenlijkheid een nieuw kantoor vorm gaan geven onder de naam Adam Legal. Allon en Babette zijn overigens geen onbekenden voor elkaar. Zij hebben in het verleden projecten samen gedaan, waarbij Allon als advocaat betrokken was bij projecten die Babette leidde.

Babette Aalberts: "De samenwerking met Allon is een logische voor mij. De afgelopen weken hebben wij veelvuldig gepraat met elkaar en keihard gewerkt aan een businessplan samen. Gedurende deze periode hebben wij ingezien dat wij heel  complementair zijn aan elkaar voor wat betreft de operationele invulling van onze taken, maar ook kennisinhoudelijk betekenen wij een meerwaarde voor elkaar. Tel daarbij op dat wij beiden een stevig netwerk hebben in de industrie en zie daar een vruchtbare samenwerking wordt geboren. In Allon tref ik een zeer gedreven en zakelijk geslepen advocaat, die de onderneming een stevige commerciële basis biedt. Ik ga met veel vertrouwen en met een glimlach de toekomst tegemoet, want afgezien van de leuke zakelijke vooruitzichten hebben we namelijk ook nog eens veel lol samen…", aldus Babette Aalberts.

Allon Kijl:  "Babette is een zeer slimme en charmante dame. Ik ben ontzettend trots om haar binnen de onderneming te halen en ben er van overtuigd dat deze samenwerking een schot in de roos zal blijken. Met Babette komt er niet alleen hoogwaardige juridische kennis in huis, maar ook een vrouw die veel respect geniet van belangrijke spelers in de media- en entertainment industrie.  Zij heeft haar sporen ruimschoots verdiend en ziet nu een uitdaging om haar adviespraktijk uit te bouwen in onze gezamenlijke onderneming. Adam Legal vindt zijn Eva Legal zogezegd…".

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven