Baker & McKenzie Amsterdam benoemt nieuwe partner

Delen:

Jeroen BedauxBaker & McKenzie Amsterdam heeft per 1 juli 2009 Jeroen Bedaux als nieuwe Partner benoemd binnen de procespraktijk. Dit brengt het totale aantal Partners op 41. Tevens is per 1 juli de samenstelling van het bestuur gewijzigd.

Bedaux heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van en procederen voor financiële instellingen, ICT-bedrijven en multinationals in complexe civiele procedures en arbitrages.

Samenstelling bestuur Baker & McKenzie

Het bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam bestaat per 1 juli 2009 uit Mike Jansen (Voorzitter), Marco Wallart, Fred de Hosson en Marc van Campen. De Hosson en Van Campen zijn per 1 juli nieuw toegetreden tot het bestuur. Erik Scheer en Peter van den Oord treden per die datum af als bestuurslid. Scheer vanwege het verstrijken van zijn tweede zittingstermijn en Van den Oord vanwege zijn pensionering. Van den Oord blijft in de rol van Of Counsel betrokken bij Baker & McKenzie.

Mike Jansen (Partner sectie Ondernemingsrecht) is Managing Partner en voorzitter van het bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam. Jansen heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van transacties op het gebied van fusies en overnames, private equity en venture capital.

Marco Wallart (Partner sectie Contractenrecht) heeft zich gespecialiseerd in het internationale handelsrecht.

Fred de Hosson (Partner sectie Fiscaal) heeft zich gespecialiseerd in internationaal belastingrecht en Europees recht.

Marc van Campen (Partner sectie Ondernemingsrecht) heeft zich gespecialiseerd in international private equity.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven