Juridisch nieuws

Baker McKenzie A’dam Tax Firm of the Year

Foto: Pixabay

Baker McKenzie Amsterdam heeft de prijs voor Netherlands Tax Firm of the Year en Netherlands Transfer Pricing Firm of the Year in de wacht gesleept. De prijzen werden uitgereikt tijdens het galadiner van de European Tax Awards dat donderdag 17 mei plaatsvond in het Savoy Hotel Londen. Ook won het kantoor de European Court of Justice Firm of the Year Award.

De onderscheiding Netherlands Tax Firm of the Year wordt jaarlijks uitgereikt aan kantoren die uitstekend lokaal belastingadvies over grensoverschrijdende zaken hebben gegeven. Baker McKenzie Amsterdam heeft regionale desks gericht op Latijns-Amerika, de VS, China en Japan. Andere Nederlandse kantoren die voor deze prijs waren genomineerd waren Clifford Chance, Dentons, DLA Piper, Freshfields, Stibbe, Taxand en Deloitte.

De prijs voor Netherlands Transfer Pricing Firm of the Year wordt aan bedrijven toegekend die excellent advies geven over ‘transfer pricing’, de prijsbepaling van transacties in groepsverhoudingen. Andere Nederlandse genomineerden waren DLA Piper, Embridge, Taxand en Deloitte.

De ITR European Tax Awards vinden sinds 2005 jaarlijks plaats en zijn bedoeld om toonaangevende internationale belastingprofessionals te erkennen. De prijzen zijn een initiatief van de International Tax Review. Dit vakblad vroeg tussen december 2017 en februari 2018 aan advocaten- en belastingadvieskantoren drie topzaken aan te leveren. De redactie van het blad koos hieruit de winnaars, samen met belastingadviseurs die niet zijn verbonden aan een van deze kantoren. Criteria daarbij waren omvang, complexiteit, impact en innovatie.

Ook in Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk was Baker McKenzie Tax Firm of the Year. In Luxemburg was Baker McKenzie ook nog Transfer Pricing Firm of the Year.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures