Bas Cox richt Cox en Partners Vastgoedjuristen op

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Mr. Bas Cox heeft aan de DansenVanderVegt Groep een juridisch adviesbureau toegevoegd: Cox en Partners Vastgoedjuristen BV. Het vastgoedrecht is volop in beweging en wordt steeds complexer. Cox en Partners Vastgoedjuristen speelt in op deze verdere professionalisering van de vastgoedwereld en is gespecialiseerd in een breed scala aan vastgoedvraagstukken, variërend van het huurrecht en het algemeen verbintenissenrecht tot het ruimtelijk ordeningsrecht.

Cox en Partners Vastgoedjuristen is gevestigd in Eindhoven maar ziet heel Nederland als haar werkgebied. Vanuit Eindhoven wordt een landelijke klantenkring bediend, bestaande uit onder andere woningcorporaties, (institutionele) beleggers, overheden, ontwikkelaars en bouwbedrijven, alsmede de particuliere markt. Voor deze groepen klanten wordt de drempel bewust laag gehouden om aanspraak te kunnen maken op juridische diensten, zodat op een adequate wijze een oplossing kan worden gezocht voor de steeds complexer wordende wet- en regelgeving.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top