Bedrijfsjuristen Monitor 2009: de resultaten

Delen:

De economische crisis verhoogt de werkdruk van bedrijfsjuristen en verlaagt hun budgetten. Bedrijfsjuristen hebben behoefte aan praktische, leesbare en direct toepasbare adviezen van hun advocaat. Detachering van advocaten blijkt niet populair onder bedrijfsjuristen, liever houden ze hun juridische kennis op peil door middel van juridische nieuwsbrieven en deelname aan seminars van advocatenkantoren.

Dit zijn enkele uitkomsten van de Houthoff Buruma Bedrijfsjuristen Monitor 2009, die op 16 november 2009 wordt gepresenteerd. Dit onderzoek, opgezet in samenwerking met het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen, vraagt bedrijfsjuristen jaarlijks naar hun mening over onder meer hun werk, de positie binnen hun bedrijf, vakinhoudelijke ontwikkelingen en de samenwerking met advocaten. Dit jaar maakten maar liefst 420 bedrijfsjuristen van de gelegenheid gebruik hun mening te geven.

Op maandag 16 november 2009 worden de onderzoeksresultaten gepresenteerd in het Concertgebouw in Amsterdam. Bedrijfsjuristen die eventueel hierbij aanwezig willen zijn kunnen een e-mail met hun gegevens sturen naar m.jonkers@houthoff.com

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven