Bierman Advocaten

Vanuit ons centraal gelegen kantoor langs de A15 in Tiel werken wij als middelgroot advocatenkantoor in heel Nederland voor ondernemers, (overheids)organisaties en particulieren. Herstructurering is het hoofdthema van onze dienstverlening. Met onze multidisciplinaire en persoonlijke aanpak, kennis van uiteenlopende branches en relevante specialisaties komen wij snel tot de kern van een zaak en tot een oplossing die werkt, ook op langere termijn.

Onze visie – Anders kijken, meer zien

Wij geloven dat we verder komen als we geijkte patronen doorbreken. In denken en doen. Als full service advocatenkantoor maken wij het verschil voor onze cliënten door hun zaak vanuit onverwachte invalshoeken te bekijken. Met actuele kennis en creatieve ideeën spelen we optimaal in op de verwachtingen van onze cliënten en de ontwikkelingen in de markt.

Wij investeren in kennisontwikkeling

Wij willen elke dag beter worden in ons vak. Daarom investeren wij volop in kennisontwikkeling en delen wij onze kennis actief binnen en buiten ons kantoor. Wij combineren jong talent met senioriteit om van elkaar te leren, als meester en gezel. Met eigentijdse en consistent hoogwaardige oplossingen als resultaat.

Een studentstage bij Bierman Advocaten

Zes weken lang mag je deel uitmaken van een team van 20 advocaten. Werken als team maakt ons slimmer, veelzijdiger en slagvaardiger naar onze cliënten. Wij maken daarom actief gebruik van de specialistische kennis van collega’s – ook en juist vanuit andere rechtsgebieden – en van externe professionals, zoals bijvoorbeeld accountants, fiscalisten en informatici. Een echte doorbraak creëren we samen. En misschien ook wel met jouw hulp!

Je stageperiode

Een advocaat zal je begeleiden en zorgt er samen met jou voor dat je het maximale uit je stage kunt halen. Adviezen opstellen, zittingen en cliëntbesprekingen bijwonen, het volgen van in-house cursussen, meedoen aan sociale activiteiten: het is allemaal “part of the job”. De nadruk van je stage zal liggen op insolventie- en ondernemingsrecht, maar je krijgt ook zeker de kans om bij andere secties van ons kantoor mee te draaien.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een masterstudent met een scherp oog die voor een periode van zes weken ons team wil versterken? Neem dan contact op met Cynthia Gnidtke-Hoebink (gnidtke@bierman.nl). Aan Cynthia kun je ook je sollicitatiebrief (met cv en cijferlijsten) richten.

Bierman Advocaten

Laan van Westroijen 4
4003 AZ Tiel

Volg op social media

Vacatures bij Bierman Advocaten

Bierman Advocaten zoekt een

Dit schreef Mr. over Bierman Advocaten

Scroll naar boven