Gerrits & van Gulick

Gerrits & van Gulick Notarissen is een onafhankelijk full-service notariskantoor met drie vestigingen in de Brabantse Peel. Wij zijn gegroeid door ambitie, lef, vooruitstrevendheid, maar vooral door het vertrouwen dat onze cliënten hebben in de dienstverlening. Ons doel is om de verwachtingen van onze cliënten te overtreffen. Niet alleen op juridisch vlak, maar ook door een persoonlijke benadering. Dit doen wij door onze dienstverlening continu aan te passen aan de wensen van onze cliënten.

We hebben een team van juristen met expertise op alle notariële rechtsgebieden. Onze clientèle bestaat zowel uit particulieren als uit grote en middelgrote organisaties. Wij bouwen sterke, langdurige relaties op met onze cliënten.

Groei jij met ons mee?

Wij willen juristen raken met bijzondere interventies. Wij denken dat dit dé manier is om groter te leren denken, creatiever te worden en opener naar de wereld te zijn. We willen mensen in beweging brengen. Iemand persoonlijk benaderen door te inspireren, te raken, een spiegel voor te houden, de dialoog of soms de discussie aan te gaan. Wij investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling want wij geloven erin dat als wij onszelf ontwikkelen, we een beweging in de omgeving teweegbrengen. Als het team groeit, groeit ook de organisatie. En dan groeit de omgeving vanzelf mee.

De werksfeer op onze kantoren is professioneel informeel. Samen klaren we de klus, allen met een eigen achtergrond en opleiding. Omdat wij cliënten uit alle delen van Nederland en ook ver daarbuiten ontvangen is het werk dynamisch en uitdagend. Wij werken hard en leggen de lat hoog in een omgeving waar daarnaast ruimte is voor humor en ontspanning. De ambitie en professionaliteit van een stads kantoor gecombineerd met de gemoedelijkheid van de regio.


Gerrits & van Gulick Academie
We hebben een intern scholingsprogramma, speciaal ontworpen om de professionele ontwikkeling van onze juridische experts te bevorderen. Met de Academie beiden we een uitgebreid scala aan cursussen, seminars en workshops die zijn ontworpen om de kennis en vaardigheden van onze juristen te versterken en te verrijken. Door middel van interactieve leermethoden, praktische casestudies en diepgaande discussies worden onze teamleden gestimuleerd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het notariële vakgebied en om innovatieve oplossingen te vinden voor complexe juridische vraagstukken. De (interne) bijeenkomsten van de GVGN Academie zijn geaccrediteerd door de KNB.

Werkstudent
Wij bieden HBO of universitaire rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen het notariaat . Zo leren zij onze praktijk en onze mensen goed kennen. Anderzijds brengen werkstudenten een vernieuwende energie in ons kantoor. Hun kijk op het notariaat kan nieuwe inzichten en creatieve oplossingen bieden. Voor de student een uitgelezen kans om te ervaren of het notariaat in de praktijk bij hen past. Maak kennis met onze werkstudenten en jonge medewerkers en lees hieronder hun ervaringen. Lees hier ervaringen.

Wil je meer weten over Gerrits & van Gulick Notarissen of over een openstaande vacature. Neem gerust even contact op met Jasmira Brouwer om vragen te stellen.

Jasmira Brouwer, +31 (0)85 0760 760 / j.brouwer@gvgn.nl

 

Gerrits & van Gulick

Komweg 150
5421 LH Gemert

Vacatures bij Gerrits & van Gulick

Gerrits & van Gulick zoekt een

Gerrits & van Gulick zoekt een

Dit schreef Mr. over Gerrits & van Gulick

Scroll naar boven