GMW Advocaten

GMW is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag dat voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen en hebben een bijzondere expertise in procederen.
Wij richten ons op Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Familie- en Erfrecht, Ondernemings- en Vennootschapsrecht en Insolventierecht en Herstructurering.
Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Iedere dag weer. Jij bent ook gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus, slim en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Verder weet je van aanpakken. Bovendien ben je ondernemend, een netwerker en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een fijne collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Je voldoet bovendien aan onderstaande eisen.

 • Je hebt een met goede cijfers afgeronde academische opleiding Nederlands recht
 • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend.
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
 • Je hebt een commerciële instelling, bent enthousiast en ambitieus.

Hier word jij blij van

 • Een uitdagende, interessante en afwisselende praktijk in één van de grootste Insolventierechtsecties van Den Haag.
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden, naast een prima salaris en pensioen, zoals geboorteverlof voor mannen, flexibele werktijdindeling (werken wanneer en waar je wilt), extra vandaag-even-niet dagen, de mogelijkheid om een half jaar onbetaald verlof te nemen als je langer dan 5 jaar bij ons werkt en het volgen van een niet-inhoudelijke cursus, bijv. een cursus meditatie om de geest fit te houden.
 • Toekomstperspectief, begeleiding en voortdurende kansen om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een specialisatieopleiding.
 • Een prettige werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een uitstekende balans tussen werk en privé.
 • Werken in een mooi monumentaal pand, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichter bij het strand kun je niet werken.

Solliciteren

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Ga dan naar onze website www.werkenbijgmw.nl.

GMW Advocaten

Scheveningseweg 52
2517 KW Den Haag

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Minder dan 50 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal, Regionaal en gemeentelijk

Vacatures bij GMW Advocaten

Artikelen over GMW Advocaten

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top