GMW Advocaten

GMW advocaten

GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Met ruim 30 advocaten werken we voor een mix van nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren. We leveren juridische bijstand op hoog niveau en dragen hiermee bij aan succesvolle oplossingen van complexe zaken van onze cliënten. Op een creatieve en innovatieve manier kijken we naar de markt. Onze advocaten én cliënten voelen zich bij ons gehoord en begrepen. Diversiteit en inclusiviteit zijn vanzelfsprekend. We nemen deel aan maatschappelijke projecten en vinden een stimulerende werksfeer en goede werk-privébalans belangrijk. Een heel fijne plek om te werken dus!

Ga met ons in zee!

Bij GMW heb je de vrijheid om het werk op jouw manier in te delen. En op eigen wijze invulling te geven aan jouw ontwikkeling en ambitie. Samen met een enthousiast en gedreven team van professionals. Wij willen elkaar beter maken en zorgen dat we plezier in ons werk hebben. Je komt dus in een stimulerende en prettige sfeer terecht. Met een goede werk-privébalans.

Wie ben jij?

Wij verwelkomen graag goede advocaten, die gedreven zijn om kwaliteit te leveren en onze cliënten optimaal te helpen.

Wat bieden wij jou?

Bij GMW ontvang je uitstekend salaris, is er een goede pensioenregeling en voor advocaten een prestatiebonus. Verder krijg je een ov-reiskostenvergoeding, een laptop en iPhone. Wij hebben minimaal 27 en maximaal 36 vakantiedagen (fulltime). Je kunt bij ons juridische maar ook niet-juridische cursussen volgen op kosten van kantoor. Er is een uitstekende kantoorondersteuning die je faciliteert om je werk zo goed en comfortabel mogelijk te doen. Je krijgt een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien. GMW biedt ook de mogelijkheid om na 5 jaar tot een half jaar onbetaald verlof op te nemen.

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Ga dan naar www.gmw.nl/werkenbijgmw. Of neem contact op met onze HR medewerkster Martine Paats (m.paats@gmw.nl, 070-3615048).

GMW Advocaten

Scheveningseweg 52
2517 KW Den Haag

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 20-50 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij GMW Advocaten

Dit schreef Mr. over GMW Advocaten

Scroll naar boven