HBN Law & Tax

Always there.

We leven, werken en ondernemen in een wereld die steeds sneller verandert. Meebewegen om relevant te blijven is het motto voor alle ambitieuze organisaties en personen. Voor HBN Law & Tax is dat niet anders. Het juridisch en fiscaal segment verandert doorlopend, vaak met verstrekkende gevolgen voor onze klanten en het HBN-team dat ze adviseert. Allemaal hebben we baat bij een solide samenwerking die wendbaar en toekomstbestendig is.

Today. Tomorrow. Together.

Vanaf de start in 1938 hebben we werk van onze ambitie gemaakt. Ook al verandert onze omgeving, onze mindset is koersvast. Wij zullen er altijd zijn voor onze klanten – én voor elkaar. De constante kwaliteit die we nastreven vergt continue aandacht en inzet. Maak samenwerken leuk, dan is goed werk het logisch gevolg, daar zijn we van overtuigd. Zo zijn we uitgegroeid tot de grootste en best presterende juridische dienstverlener in onze regio, waar Suriname en andere Zuid-Amerikaanse landen vandaag ook deel van uitmaken.

 Ook de competitie is welkom

Onze portfolio bewijst de bijzondere positie van HBN law & tax in de regio. Niet alleen helpen we klanten, maar evengoed collega-kantoren, zelfstandige advocaten en juristen. Regelmatig wordt er een beroep gedaan op onze specialistische kennis. Deze kennis wordt verder onderstreept door ons lidmaatschap van Meritas en onze ranking bij Chambers. Sinds jaar en dag worden we bestempeld als Leading Firm in de Dutch Caribbean.

Altijd dichtbij

Naast onze vestigingen op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname, houden we ook kantoor in Amsterdam. Samen helpen we uiteenlopende multinationals, organisaties, overheden en ondernemers met full-service dienstverlening op met name commerciële rechtsgebieden. Goed om te weten: als enige kantoor in de regio beschikken we over een groot team (voormalig KPMG Meijburg & Co. Caribbean) dat gespecialiseerd is in Fiscaal Recht. 

Geweldige plek om te groeien

Doorlopend verwelkomt HBN Law & Tax student-stagiaires en nieuw advocatuurlijk of fiscaal talent met open armen. Ben jij dat? Wil jij je carrière en je leven kleur geven? Pak je koffers, pak het vliegtuig en zoek het avontuur op bij HBN Law & Tax. Ook jij gaat het merken: van leuk werk, komt goed werk.

Handige links

hbnlawtax.com
Waarom HBN
cultuur HBN

HBN Law & Tax

L.B. Smithplein 3

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij HBN Law & Tax

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven