Lexwell Attorneys at Law

De gevestigde naam op Sint Maarten

Sinds 1992 is Lexwell onlosmakelijk verbonden met Sint Maarten en is al jaren één van de grootste kantoren op Sint Maarten. Het prachtige kantoor van Lexwell kijkt uit over Philipsburg waar de ‘courthouse’ staat en waar de advocaten van Lexwell regelmatig procederen. Lexwell wordt gezien als de vertrouwde juridisch adviseur voor verscheidene ondernemingen en (semi)overheidsinstellingen. Cliënten kunnen rekenen op de ervaren advocaten van Lexwell, hun expertise en hun betrokkenheid. Het kantoor en haar advocaten zijn verweven met de ontwikkeling en geschiedenis van Sint Maarten. Die verwevenheid, in combinatie met een persoonlijke aanpak en hoogwaardig juridisch advies, zorgt ervoor dat Lexwell al jaren een gevestigde naam is op Sint Maarten.

Kwalitatieve dienstverlening

Bij Lexwell wordt een duidelijke focus gelegd op kwalitatief hoge dienstverlening, wij nemen niet iedere zaak aan. Als betrokken kennispartner willen wij de juridische expertise en constante kwaliteit waarborgen voor onze cliënten. Lexwell doet dat door de nadruk te leggen op het bedienen van ondernemingen en door niet stil te staan in de kennisontwikkeling van haar advocaten. Wij denken creatief en strategisch mee met ondernemers, Lexwell heeft hierdoor een omvangrijke transactie- en adviespraktijk. Ondernemingen komen bij ons voor juridisch advies, bijvoorbeeld voor het oprichten van nieuwe ondernemingen, maar ook voor advisering in de dagelijkse bedrijfsvoering, in financieringsvraagstukken en projectontwikkeling. Ook de procespraktijk van Lexwell is goed ontwikkeld: de advocaten van Lexwell kunnen helpen in vrijwel alle soorten civiele disputen alsook in administratieve procedures. Alternative dispute resolution is altijd een mogelijkheid, zeker wanneer dat in het belang van de cliënt is. Lexwell biedt overigens ook maatwerk aan de particuliere cliënt. Eén ding is zeker, wie de cliënt ook is en welk belang er ook speelt: het belang van de cliënt staat altijd voorop en die betrokkenheid maakt het verschil op Sint Maarten.

Lokaal én internationaal

Zo klein als het eiland is, zo dynamisch is Sint Maarten. Onze cliënten zijn overal ter wereld gevestigd en dat levert een zeer diverse advies- en procespraktijk op. Procederen over de grens kunnen we ook, zoals de andere eilanden binnen het Koninkrijk. Kenmerkend aan procederen op Sint Maarten zijn de korte lijntjes met de rechtbank en het goede onderlinge contact met andere advocaten. Dat maakt werken (en wonen) hier zeer plezierig.

Jouw plek?

Lexwell staat altijd open voor nieuw juridisch talent. Als je bij Lexwell aan de slag gaat dan weet je dat je in een korte tijd veel gaat leren. Een kantoor met veel kennis en een laagdrempelig karakter is misschien wel de perfecte match voor jou. Geïnteresseerd in een carrière in de advocatuur op het mooiste eiland van het Koninkrijk? Of eerst een student stage om in korte tijd alle facetten van de rechtspraktijk te ervaren? Ga het avontuur aan en neem contact met ons op! Info@lexwell.net

Lexwell Attorneys at Law

Falcon Road 2, Harbor View
Philipsburg, Sint Maarten

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

0-20 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Lexwell Attorneys at Law

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Lexwell Attorneys at Law

Scroll naar boven