Soliana Bonapart & Aardenburg

The local firm you trust

Wie we zijn

Soliana Bonapart & Aardenburg is een advocatenkantoor met vestigingen op Curaçao, Sint Maarten en Bonaire. Vanuit onze kantoren bedienen wij de gehele Dutch Caribbean. Via ons internationale netwerk Globalaw (www.globalaw.net) hebben wij toegang tot de rest van de wereld. Onze oorsprong ligt op Curaçao, waar het kantoor in 1971 werd gestart. Sindsdien is het kantoor gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot wat het nu is: een gevestigd en gerenommeerd advocatenkantoor in de voormalige Nederlandse Antillen.

Soliana Bonapart & Aardenburg heeft een sterke couleur locale. Wij hebben intensieve lokale banden en zijn goed ingevoerd in de gemeenschap. Veel van onze cliënten zijn dat al jaren- of zelfs decennialang. Ons kantoor is gemêleerd, cultureel divers en laagdrempelig. Expertise wordt gedeeld, betrokkenheid en kwaliteit staat voorop. Zowel ons kantoor als advocaten van ons kantoor zijn door Chambers en The Legal 500 gerankt.

Wat we doen

Onze kleine eilandgemeenschappen vragen om een brede oriëntatie. Soliana Bonapart & Aardenburg oefent het traditionele advocatenhandwerk uit en heeft een omvangrijke civiele en administratiefrechtelijke procespraktijk, waarbij wij zowel bedrijven, particulieren als overheidsinstanties, nationaal en internationaal, tot onze cliënten mogen rekenen. De procespraktijk combineren wij met een commerciële advies- en transactiepraktijk op het gebied van het ondernemingsrecht in de ruimste zin van het woord (arbeidsrecht, vennootschaps- en rechtspersonenrecht, bankrecht, verzekeringsrecht, compliance, fusies, overnames, handelsrecht, vastgoed, gaming, faillissementsrecht en het telecommunicatierecht).

Soliana Bonapart & Aardenburg heeft ruime ervaring met het bestuursrecht, administratief recht, ruimtelijke ordeningsrecht en ambtenarenecht. De Curaçaose overheid is langdurig als cliënt aan ons kantoor verbonden en ook overheden of overheidsvennootschappen op de andere eilanden hebben wij regelmatig bijgestaan. Estate planning en personen- en familierecht kwesties doen wij voor particuliere cliënten. Daarbij wordt het gehele spectrum bestreken, van advies met betrekking tot vermogensplanning tot boedelafwikkelingen, echtscheidingen en gerechtelijke procedures die daarmee samenhangen.

Soliana Bonapart & Aardenburg

Pietermaai 23

Vacatures bij Soliana Bonapart & Aardenburg

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Soliana Bonapart & Aardenburg

Scroll naar boven