Spigt Dutch Caribbean

Spigt Dutch Caribbean is het scherpste advocatenkantoor in de Dutch Caribbean.

Vanuit ons monumentale pand in het hart van Curaçao bestrijken wij ook Aruba, Sint Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius.

Wij zijn ervaren dealmakers, procesadvocaten en adviseurs. In teamverband werken we aan belangrijke, interessante en uitdagende zaken, vaak in een internationale context. Onze praktijk is buitengewoon divers en varieert van de financiering van een groot hotelproject op Aruba, een aandeelhoudersgeschil voor de Ondernemingskamer op Curaçao, het overnemen van een bank op Sint Maarten, een kort geding over een commercieel dispuut op Bonaire, tot het bijstaan van een klokkenluider die strijdt tegen corruptie. In internationale kwesties werken we samen met topkantoren in Nederland en daarbuiten. Veel van ons werk is vergelijkbaar met het werk dat je tegenkomt bij de grotere kantoren in Nederland, maar dan in een tropische setting en met de charme en informele sfeer van een kleiner kantoor. Dat maakt ons uniek.

Iedereen is anders, en dat geldt zeker ook voor onze advocaten. Bindende factoren binnen kantoor zijn:

· een oprechte interesse in het vak, zowel de intellectuele kant als de praktische aspecten van het vak,

· het prettig te vinden om samen met anderen te sparren en dingen voor onze cliënten voor elkaar te krijgen,

· het besef dat de zaken waarmee we ons bezighouden vaak van wezenlijk maatschappelijk belang zijn,

· plezier in ons werk.

Ons kantoor bestaat sinds 2000. De kwaliteit van onze dienstverlening blijkt uit de waardering die we krijgen van cliënten en van andere advocaten, zoals dat naar voren komt in onze toppositie in de jaarlijkse ranking van Chambers and Partners. Vanuit deze sterke positie werken wij aan de groei van het kantoor.

Ben je klaar voor een carrière waar je echt verschil kunt maken in een dynamische, internationaal georiënteerde omgeving? Bij ons vind je een werkomgeving met oog voor persoonlijke ontwikkeling en waar een goede balans tussen werk en privé mogelijk is. Gedrevenheid, humor en openheid kenmerken de sfeer. Nieuwe medewerkers – ook als ze van ver komen – voelen zich daardoor al snel thuis.

Spigt Dutch Caribbean

Scharlooweg 29
434F+J2 Willemstad, Curaçao

Vacatures bij Spigt Dutch Caribbean

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Spigt Dutch Caribbean

Scroll naar boven