Taxperience

Taxperience

Taxperience is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in fiscaal, juridisch én notarieel advies aan ondernemers en ondernemingen. Opgericht in 2006 en met vestigingen in s’-Hertogenbosch, Rotterdam, Amsterdam en Moskou is Taxperience uitgegroeid tot één van de toonaangevende belastingadvieskantoren van Nederland. Taxperience ondersteunt met ruim 50 medewerkers het mkb tot multinational en biedt naast advies ook interim solutions en tax tooling.

Taxperience is alles behalve standaard

Een wereld die continu verandert vraagt niet om gebaande paden. Die wereld vraagt om creativiteit en intuïtie. Om anders te denken en grenzen te verleggen. Het lef om nieuwe wegen in te slaan. De durf om te kiezen voor visies waarin je de toekomst ziet. Zoals Taxperience doet. Taxperience gaat verder dan de standaard, om verwachtingen te overtreffen. Voor onze klanten en onze medewerkers.

‘Niet zo standaard’ aanpak

De aanpak van Taxperience vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is ons team samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale, juridische én notariële professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt ons team over tientallen jaren ervaring veelal opgedaan in een Big4 omgeving of bij de grote law firms. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke (Brabantse) werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kunnen onze medewerkers hun werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en zichzelf voortdurend ontwikkelen.

Multidisciplinair kantoor

Onze service-line Taxperience Notary Services is volledig geïntegreerd in ons multidisciplinaire kantoor. Waar nodig en gewenst werken onze juristen en (kandidaat) notarissen samen met de belastingadviseurs van Taxperience, zodat de belangen van onze klanten, optimaal en goed worden behartigd. Efficiënt voor onze klanten, leerzaam en interessant voor onze medewerkers.

Join Taxperience

Taxperience is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan. Houd jij van aanpakken en doorpakken? Wij bieden je een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook!

Wil jij meer weten over Taxperience, vacatures of stageplaatsen? Kijk op www.taxperience.nl of neem contact met ons op voor een kennismaking via recruitment@taxperience.nl of 073 648 8990.

 

Taxperience

Pettelaarpark 20
5216 PD ‘s Hertogenbosch

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal, Regionaal en gemeentelijk

Vacatures bij Taxperience

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven