Benelux Merken Congres op donderdag 16 april 2015

Delen:

Hotel-Krasnapolsky-2Op donderdag 16 april 2015 vindt het Benelux Merken Congres plaats in het NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Tijdens het Benelux Merken Congres worden alle recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak besproken en wordt stilgestaan bij de impact daarvan op de praktijk.

Dit jaar is er bijzondere aandacht voor vormmerken en de daarop van toepassing zijnde uitsluitingen. Tevens debatteert een discussiepanel over de aantrekkelijkheid van de alternatieve route van het modellenrecht. Ook is er uitgebreid aandacht voor het nieuwe Europees merkenrecht. Een vertegenwoordiger van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) behandelt de procedurele aspecten, terwijl een gespecialiseerde IE-rechter inzicht verschaft in de materiële wijzigingen.

Het congres is bedoeld voor advocaten, bedrijfsjuristen, leden van de rechterlijke macht, merkengemachtigden (academisch niveau) en academici en studenten intellectueel en industrieel eigendomsrecht (op aanvraag).

Meer informatie of inschrijven

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven