Bespaar dit voorjaar nog op uw PO- en VSO-opleidingskosten!

Delen:

VULA_logo_100x100Ingezonden Mededeling

De VU Law Academy, post-academische juridische opleider van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam heeft een aantal interessante aanbiedingen voor u. Hiermee bespaart u op opleidingskosten en niet op kwaliteit.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor één van onze voorjaarscursussen? Ontvang dan op de tweede en volgende cursus waarop u zich nu inschrijft € 50,- korting. Neem ook uw directe collega mee en geef hem/haar eveneens € 50,- korting voor één van onze voorjaarscursussen. Vermeld dan bij beide aanmeldingen uw naam en die van uw collega.

VU_afbStaat u reeds ingeschreven voor één van de PO of VSO/PO cursussen dit voorjaar bij de VU Law Academy? Dan heeft ook u recht op een korting van € 50,- voor iedere volgende cursus van dit voorjaar 2011 waarvoor u zich nieuw inschrijft. Ook hier geldt de korting voor uw directe collega van € 50,- als hij/zij zich inschrijft voor één van onze voorjaarscursussen. Vermeld dan bij beide aanmeldingen uw naam en die van uw collega.

We hebben een interessant en actueel voorjaarsprogramma waarin veel nieuwe cursussen zijn opgenomen: Pensioenrecht en echtscheiding: goedbedoelde civiel juridische afspraken bij echtscheidingen met fatale gevolgen, Actualiteiten fiscaal pensioenrecht, Jeugdrecht en ondertoezichtstelling, Non-verbale communicatie voor juristen, Socratische gespreksmethode voor juristen, Snellezen van juridische teksten en Hoger beroep in strafzaken.

We hebben ook een actueel programma VSO/PO-cursussen voor de advocaat-stagiaires (en voor advocaten die hun kennis van een vakgebied willen ophalen): Procederen in de arbeidsrechtpraktijk, Vermogensrechtelijke gevolgen van echtscheiding, Erfrecht voor de advocatuur, Socratische gespreksmethode voor juristen en Socratische gespreksmethode voor juristen.

Daarnaast hebben we een zeer gevarieerd aanbod van Leergangen: Wet Gemeenschappelijke Regelingen, Aanbestedingsrecht, Energierecht, Fusie en Overname, Pensioenrecht en Regelgevingsleer voor decentrale overheden.

VULA-header-5

De cursussen van het afgelopen jaar hadden een hoge waardering van de cursisten en daar blijven we ons voor inzetten. Daarnaast houden we onze prijzen laag. Nu advocaten meer PO-punten per jaar moeten halen, is een gevarieerd en goed aanbod van belang en het team van de VU Law Academy en de docenten van de Juridische Faculteit van de VU blijven daar aan werken. Wij zien u graag (terug)komen naar onze cursussen aan de VU.

Bezoek onze website www.vula.nl voor meer informatie over de PO en VSO/PO cursussen en de Leergangen. Ook vindt u hier informatie over incompany trainingen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven