Beste hotel van Nederland 2010

Delen:

foto-Papendal-1Ingezonden Mededeling

Hotel Papendal is door de Dutch Hotel Award verkozen tot het beste hotel van Nederland, 2010.

Wilt u ook kennismaken met de uitstekende 3- of 4-sterrenkamers, genieten van het heerlijke ontbijt en de gratis wellness met sauna en fitness? Reserveer dan via www.papendal.nl. Daar leest u ook wanneer u deze winter gebruik kunt maken van de (Pitch&Putt) golfbaan.

logo_Papendal

Hotel Papendal ligt vlakbij de levendige stad Arnhem en biedt moderne kamers met een moderne inrichting. Het hotel is bekroond met de Nederlandse Hotel Award 2010.

Het Papendal heeft een wellness-ruimte met fitnessruimte, een sauna met stoomcabines en een afkoelgedeelte met koude mist en een regendouche. Ook is er de Pitch & Putt Golf Course met 27 holes.

Hotel Papendal ligt vlak bij de bossen van Nationaal Park Hoge Veluwe en ligt op slechts 1 uur rijden van de luchthaven Schiphol. Het hotel en congrescentrum heeft zowel de zakelijke-, toeristische- als sportieve gast zeer veel te bieden.

papendal

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven