Partnerbijdrage van

Beveiligingsbranche nu ook vertegenwoordigd!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Per 1 juli 2018 is Jean-Paul Buijs (Buijs Juridisch Consultancybureau) als franchisenemer aangesloten bij facily LAW! Hierdoor heeft facily LAW haar positie in de facilitaire markt verder versterkt, met de juridische kennis van Jean-Paul binnen de beveiligingsbranche.

Kennismaking met Jean-Paul Buijs

Jean-Paul heeft een achtergrond van ca. 20 jaar in de beveiligingsbranche. Daar heeft hij gezien dat er behoefte bestaat aan gespecialiseerde kennis op het gebied van wet- en regelgeving voor deze branche. Hij heeft tijdens zijn juridische studie de vakken zodanig ingericht dat hij gespecialiseerde juridische ondersteuning kan bieden aan beveiligers en ondernemers in de beveiligingsbranche. Jean-Paul heeft zich gespecialiseerd in de WPBR (Wet particuliere beveiligingsorganisaties & recherchebureaus).

Wij heten Jean-Paul van harte welkom bij facily LAW!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top