BNR Juridische Zaken verlengt sponsorship met DAS

Delen:

bnrDAS en BNR verlengen het sponsorship van BNR Juridische Zaken tot april 2014. In dit BNR programma wordt aandacht besteed aan alles wat met recht en onrecht te maken heeft. BNR Juridische Zaken is iedere dinsdag vanaf 14.30 uur op BNR Nieuwsradio te beluisteren en wordt ’s avonds en in het weekend herhaald.

Jacques Kuyf, algemeen directeur van de FD Mediagroep, is enthousiast over DAS als hoofdsponsor van dit programma: “DAS is de grootste financieel juridische dienstverlener in Nederland en beschikt over een brede expertise voor de zakelijke markt. Een partner die past bij BNR en bij de ambitieuze en ondernemende luisteraar die zoekt naar vernieuwing en verbetering in markt en maatschappij.”

Financieel-juridisch dienstverlener DAS streeft er naar om haar kennis op dit gebied toegankelijk te maken voor een breed publiek. Eric Pouw, algemeen directeur van DAS: “BNR en DAS hebben dezelfde uitgangspunten en streven er naar ondernemers van relevante informatie te voorzien. Dat gebeurt vanuit DAS steeds meer op platforms waar ondernemers zoeken naar financieel-juridische content en op door DAS ingerichte social media voor ondernemers.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven