Boek over geldzucht ‘LoLo’ en AKD

Delen:

In het boek ‘De Groenteboer uit Den Haag’ stelt voormalig notaris Hubert-Jan van Boxel de machtscultuur en geldzucht bij Loyens & Loeff en AKD aan de kaak. Van Boxel noemt deze organisaties in zijn autobiografie niet bij naam, maar elke goede verstaander weet dat het over deze kantoren gaat.

Uit het boek blijkt dat Van Boxel geen hoge pet op heeft van de Zuidaskantoren. De declaraties zijn excessief, de geldhonger obsessief en velen maken zich schuldig aan grensoverschrijdend gedrag tegenover collega’s. Niet de meest getalenteerde juristen maar de scherpste ellenbogen bereiken de top van de apenrots. En allemaal waargebeurd, zegt Van Boxel tegen Quote. “De anekdotes die ik vertel, zijn allemaal waar. Er is geen sprake van enige fictie.”

Om juridische problemen te voorkomen heeft Van Boxel een aantal namen geanonimiseerd. Van Boxel is thans zelfstandig jurist. Het boek is donderdag 24 november gepresenteerd.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven