Boer & Croon benoemt Alexander van Rossum tot partner

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Per 1 januari 2008 benoemt Boer & Croon Corporate Finance de heer drs A.J.S. van Rossum MBA tot partner. Alexander van Rossum (41) studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde zijn MBA aan de Graduate School of Business van Stanford University, Californië. Hij werkte in de afgelopen jaren bij ING Corporate Finance als Managing Director fusies en overnames. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Merrill Lynch International (Londen).

Alexander zal zich bij Boer & Croon richten op de verdere uitbouw van de Corporate Finance praktijk. Hij heeft ruime transactie-ervaring in een verscheidenheid aan bedrijfstakken, waaronder private equity, afvalmanagement, energie, detailhandel, vastgoed en de voedingsindustrie. Recentelijk heeft hij onder meer CapVest geadviseerd bij de acquisitie van koffiebrander Drie Mollen, Regio Twente betreffende haar strategische opties voor afvalbedrijf Twence en Van Gansewinkel Groep in de verkoop aan AVR.

Met deze benoeming geeft Boer & Croon verdere invulling aan de versterking van haar Corporate Finance activiteiten. Boer & Croon Corporate Finance is met een bezetting van circa 30 medewerkers een van de grootste onafhankelijke spelers op de Nederlandse fusie- en overname markt.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top