Bosman nieuwe voorzitter Jonge Balie

Delen:

Chrisje Bosman is de nieuwe voorzitter van de Stichting Jonge Balie Nederland (SJBN). Zij volgt Patrick de Looff op die na twee jaar voorzitterschap vorige week de hamer aan haar overdroeg. “Patrick heeft het fundament gelegd, ik kan me geen betere start kan wensen”, aldus Bosman.

Onder zijn leiding kreeg de SJBN meer naamsbekendheid en vertegenwoordigde zich in verschillende commissies, waaronder die over de vernieuwde stagiaire-opleiding. “Ik kijk met genoegen terug”, aldus de Looff. “We hebben de Jonge Balie verenigingen gemotiveerd mee te praten over belangrijke thema’s en er is actief input geleverd. Ik ben blij dat te hebben bereikt.” Maar volgens De Looff is er nog genoeg werk voor zijn opvolger.

Bosman wil zich het komende jaar hard maken voor een eigen kennisplatform. “Het doel is dat media ons, het liefst als eerste aanspreekpunt, weten te vinden als ze iets over advocaat-stagiaires willen weten.” (bron: NOvA)

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven