Juridisch nieuws

Brabantse kantoren verder als TEN

TEN

De Brabantse advocatenkantoren Van Ewijk en LMR gaan samen in het nieuwe fusiekantoor TEN, met kantoren in Oss, ‘s-Hertogenbosch en Waalwijk. Voor deze fusienaam is gekozen omdat het nieuwe kantoor op de tiende van de tiende (10 oktober) van start gaat.

Volgens woordvoerder en advocaat Ward Welage is bij de fusie niet over een nacht ijs gegaan. “Voordat je zo’n stap zet moet je zeker weten dat je bij elkaar past. Daarbij hebben we niet alleen naar de rechtsgebieden en onze klanten gekeken, maar vooral ook naar de bedrijfscultuur. De omgang met klanten en de wijze waarop we zaken oplossen is leidend.”

Welage zegt dat de kantoren zowel qua inhoud als qua karakter goed bij elkaar passen. “TEN maakt ons groter en flexibeler. Dat is wat telt in deze tijd.”

TEN heeft gekozen voor een eenvoudige naam, in plaats van een rij achternamen op de gevel. “We houden de zaken liever toegankelijk. Dat is ook hoe we werken.” Als onderdeel van The European Network, een internationaal netwerk van advocatenkantoren, kan TEN haar klanten ook over de grens bedienen. TEN heeft specialisten in huis op het gebied van onder andere ondernemingsrecht, familie- en erfrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, incasso en mediation.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand