BrantjesVeerman Advocaten opent Dutch Desk in Londen

Vanwege de toenemende vraag naar juridische dienstverlening op het gebied van arbeidsrecht en sportrecht in Engeland, heeft BrantjesVeerman in samenwerking met haar strategische partner Ashfords Solicitors besloten per april een Dutch Desk te openen in het centrum van Londen.

Managing partner André Brantjes noemt voortdurende groei en ambities als belangrijkste redenen voor het nieuwe kantoor in Londen. Brantjes: “Wij beschouwen onze aanwezigheid in Londen als een logische stap. Londen biedt gigantisch veel mogelijkheden voor de internationale ambities van ons kantoor. Als wereldwijd zakelijk epicentrum trekt Londen ’s werelds meest succesvolle bedrijven aan. En last but not least: Londen organiseert in 2012 de Olympische Spelen. Een tijdige sterke aanwezigheid is onderdeel van onze strategische planning op het gebied van sportrecht een voortrekkersrol te vervullen.”

BrantjesVeerman is een groeiend en ambitieus advocatenkantoor dat actief is op vier rechtsgebieden: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, sportrecht en procesrecht. BrantjesVeerman beschikt over één van de grotere onafhankelijke arbeidsrechtsecties in Nederland en maakt deel uit van een internationaal netwerk van advocatenkantoren.

Ashfords is een van de meest vooraanstaande full service advocatenkantoren in Engeland. Ashfords is actief in de industriële, commerciële, publieke en particuliere sector voor zowel regionale, landelijke als internationale cliënten.

Het nieuwe kantoor in Londen is gevestigd in het kantoor van Ashfords Solicitors aan de Northumberland Avenue (Trafalgar Square).

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven