De Breij Evers Boon valt uit elkaar

Delen:

Beeld: Pixabay

Het Amsterdamse ondernemingsrechtkantoor De Breij Evers Boon gaat zich opsplitsen. Vanaf 1 januari 2018 gaat de transactiepraktijk en procespraktijk ieder zelfstandig verder, en ontstaan er twee boutiquekantoren.

De Breij Evers Boon werd in 2005 opgericht door Dennis de Breij, Marcel Evers en Joris Boon, en groeide in twaalf jaar uit tot een kantoor met 26 advocaten. Het kantoor stelt dat de splitsing ‘een logische stap is in deze ontwikkeling. Het stelt beide teams in staat verder te bouwen, met behoud van de omvang, slagkracht en identiteit van een boutique kantoor’.

M&A-partners De Breij, Boon, Laura Overes en Wytse Huidekoper gaan verder onder de naam DEBREIJ, een M&A-boutique die fusies en overnames, investeringsrondes en joint ventures zal gaan begeleiden. Litigation-partners Evers en Stein van Thiel starten samen met Ellen Soerjatin (nu nog verbonden aan Soerjatin Dispute Resolution) een nieuwe litigation boutique. Dit kantoor, genaamd Evers Soerjatin, gaat zich richten op de behandeling van zakelijke en corporate geschillen en zal op de startdatum twaalf advocaten tellen.

Tot 1 januari 2018 wordt de dienstverlening binnen het bestaande kantoor De Breij Evers Boon voortgezet.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven