Bridgepoint neemt cateringbedrijv Vermaat over

Delen:

De Britse investeringsmaatschappij Bridgepoint neemt Vermaat, een van de vier grootste cateringbedrijven van Nederland, over van het Zwitserse Partners Group. De horeca- en cateringonderneming, die in 1978 begon als een delicatessenwinkel in Utrecht, levert onder meer aan Nederlandse ziekenhuizen, bedrijfsrestaurants en musea. Inmiddels werken er meer dan 4000 mensen en in 2019 bedroegen de inkomsten zo’n 300 miljoen euro.

Partijen

  1. Bridgepoint
  2. Partners Group

Adviseurs

  1. Freshfields (Alexander Doorman, Hanneke Rothbarth, Brechje Nollen, Arend von Riegen, Saloua Ouchan, Paul van den Berg, Max van Verschuer, Steffen Kleefass, Hendrik Braun, Igor Dovgaliouk, Bob van Kasteren, Roos Uitdewilligen, Lodewijk Vonken, Emelde Rubaij-Bouwman, Ingrid van den Bosch, Babette Koning, Margot Dons)
  2. Clifford Chance (Gregory Crookes, Jonny Myers, Spencer Baylin, Han Kalule, Ed Holmes, Willemijn de Wit, Reuben van Werkum, Sebastiaan van Steenbergen, Marina Sarkisjan, Floris van de Bult,  Marije Senne, Jenine Hulsmann, Frans Muller, Michiel Sunderman, Folko de Vries, Liesbeth Buiter, Lotte de Bruin, Jaap Tempelman)

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven